Szinva Comp Szoftver

Kezdőoldal / Termékeink / Humán rendszer kiegészítő modulok / Univerzális jogviszony kezelés, másolás

Univerzális jogviszony kezelés, másolás

 

Jogviszony kezelő, másoló modulunk használható jelenleg aktív és már kilépett (de visszalépő) dolgozók adatainak gyors kezelésére, másolására.

 

Már induláskor választható, hogy mely fenti csoportot szeretnénk kezelni. Kilépett dolgozók esetén a legutolsó (időben közelebb eső) jogviszony adataiból lehet kiindulni.

 

  • Az új funkcióval lehetőséget biztosítunk pl. részmunkaidős jogviszonyok váltására – ezután a teljes munkaidős jogviszonyra történő visszaváltásra – automatikusan, a változások megadásával. Új jogviszonyokat váltani lehet csoportosan, vagy akár egy dolgozónak is.
  • Alkalmas több dolgozó jogviszonyának egyszerre történő lezárására, kiléptetésére. Nem kell minden egyes adatot manuálisan az adattárakba berögzíteni, ezt a program elvégzi helyettünk, a dolgozó / dolgozók kiválasztása és a változtatni kívánt adatok megadása után.
  • A műveletről ellenőrző Excel-táblázat készíthető, így bármikor visszakereshetőek és ellenőrizhetőek a jogviszony-váltások, azok adattartalma.
  • Az éppen aktuális feladathoz a dolgozók kiválasztását, a jogviszony lezárás dátumának megadása után a kilépés mód kitöltését segítik a dolgozói törzs elővezetése, szűrési-és tallózási lehetőségek.

 

 

A programmal így lehet kiléptetni vagy kiléptetni ÉS másolni, illetve csak másolni is.