Szinva Comp Szoftver

Kezdőoldal / Szinva Comp Kft. / Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A megrendeléssel vagy ajánlatkéréssel Ön - mint ügyfelünk, vagy potenciális ügyfelünk- hozzájárul, hogy Önnek vagy munkatársainak személyes adatait (név, telefonszám, e-mail) a Szinva Comp Kft., mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően a kapcsolattartáshoz, valamint ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. 

 

Cégünk, a Szinva Comp Kft. a rendelkezésére álló ügyfél adatokat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a megrendelés teljesítésekor alvállalkozót vesz igénybe. Az alvállalkozók azonban a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően járunk el. 

 

Az adatok módosítása vagy törlése kérhető levelezési címünkön, levélben vagy az info@szinvacomp.hu címen e-mailben. 

 

A humán és egyéb szoftvereink karbantartási feladatainak végzése során munkatársaink bizonyos esetekben - kizárólag a Megbízó kérésére - hozzáférhetnek az adott partner cég dolgozói adatbázisához. 

 

Cégünk  biztosítja a Megbízóit, hogy a  munkája során tudomására jutott személyes adatokat védi, nem használja fel semmilyen célra  és titoktartási kötelezettséget vállal ezekre vonatkozóan.